Jag har sytt till en 50 åring

Ett litet present kit till Marie som fyller 50år. En liten krafsbörs, näsduksfodral och ett pocketboksfodral. Grattis!

Jag har sytt en 30 år present till Lillebror!

,
En bag sydd i segel. Allt (förutom dragkedjan och 2 D-ringar) är återvunnet material. Seglet är en uttjänad Genua och handtagen är gamla spänband, repet har funnits på vår förra segelbåt. shackel, har även dom använts på någon av våra förra båtar. Spännet på den lilla påsen är från någon "slaktad" gammal skolväska.
Tänkte att brorsan skulle använda denna bag till sin våtdräkt när han är ute och surfar, åker wakebord m.m. Segel duk är så bra för det gör inget om det blir blött, det torkar så fort och så går det att slänga väskan i tvättmaskin om den blir smutsig.
Grattis Viktor till dina 30 år.

Jag har sytt en större bag till mej själv

Har ängnat många timmar åt att få ihop en bag som inte skulle vara så sportig utan mer som en weekend bag som känns kvinnlig. Den är sydd i vaxduk som är lite annorlunda, det är vaxad på baksidan och textil på ovansidan. Kraftigt och stabilt är tyget. Fodret är möbeltyg. Har gjort passpoaler i kanterna och så har jag dekoreat med spets. Har även stabiliserat fodret.
Klicka på bilderna för att förstora.
Lite detalj bilder. Fickor på bägge kortsidorna och öppna innerfickor innuti och även en ficka med dragkedja. Har även sytt fast en D-ring och en liten karbinhake så att man kan fästa nycklar och annat.
En matchande krafsbörs/necessär kom till av bara farten.
klicka på bilden för att förstora.

Ska ut och resa.....då behövs en necessär

Snart bär det av till Miami och då måste jag ju ha necessär. Sydd i vaxduk och foder i grönt. Det fick bli några fickor inut också. Ett litet handtag så man kan hänga "nessen" på en krok.

Jag har sytt en LUNCH VÄSKA till Anette

Anette sökte på nätet efter lunchväska och hamnade i min blogg. Hon önskade sej en väska utan text och lite större än de jag brukar sy. Det fixade jag, hoppas hon blir nöjd.

Vad fel det kan bli ibland.....

Brukar inte visa upp mina misslyckade alster men här är ett....ett mobilfodral.  Jag tyckte att jag måttade efter min nya telefon och trodde att det skulle bli bra men icke! Alldeles för litet!!!!
Men det löste sej......
Jobbmobilen fick plats i den så den kommer till användning. Men jag fick försöka en gång till för att få ett fodral som passar min nya mobil. Dom är bägge fodrade med tunn flece.

Väska med necessär och näsduksfodral

Den här väskan påbörjade jag för länge sedan och sen hamnade den långt in i garderoben. Men i dag blev den klar, ganska konstigt att det skulle ta sån tid för jag gillar modellen och tyget. Det är så roligt med stormönstrade tyger för fram och baksida kan bli så olika. Den här väskan stängs med dragkedja och har öppna innerfickor på ena sidan och på andra sidan stängs fickan med dragkedja. Axelbandet är reglerbart. Liten börs/necessär och näsduksfodral följer med. Klicka på de små bilderna för att förstora.
Vem behöver detta set?
Margareta var snabb, hon vill ha detta set. Hoppas att hon kommer att trivas med väskan!

Jag sydde en liten börs.

Jag sydde nyss en liten börs som stängs med magnetlås.
För att krångla till det lite extra så gjorde jag en liten innerficka som stängs med dragkedja.

av segel

Marianne och hennes vännina ska bära dessa väskor/kassar sydda av segel.

RSS 2.0