besök hos lillebror på Cypern

Har nyligen varit på Cypern och besökt min bror som flyttat dit. Kunde ju inte komma tomhänt och jag gissade att han inte tänkte på att packa ner ett förkläde i resväskan och jag gissade rätt :-) Jag sydde ett vändbart förkläde och broderade hans namn på ena sidan och så kan gästerna vända den andra sidan fram när de ska hjälpa till i köket.
 
I grannhuset fanns en tygaffär som var något utöver det vanliga.... Det var tyger från golv till tak och enligt min åsikt ganska kaosartat men en rolig upplevelse att försöka gå därinne. Jag är lång och smal men det kändes ändå som om jag var tvungen att dra in magen när jag försökte ta mej fram.... Köpte inget till mej själv men det blev några meter gardintyg  till brorsans fönster  90kr/m för tyg på 3m bredd(!) tycker jag var ett väldigt bra pris!!
 
 
En av min brors kolleger ville visa mej en till rolig butik, en liten affär med knappar från golv till tak! Jättecharmigt!
Nästa gång jag besöker Cypern ska jag tänka igenom vad jag behöver och fylla resväskan ordentligt :-)
 
 
 

Ännu en lunchväska tillverkad

Lunchväska i vaxat picknicktyg som nu ska skickas iväg till beställaren.

Väska i repris

I sommras sydde jag en sån här väska till min kusin. Min kollega Ywonne gillade den så hon önskade att jag skulle sy en  till likadan. Ibland ska man ha lite tur(!) fick precis ihop en väska av tyget, det som blev kvar var bara slamsor som hamnade i soporna.

fortsätter fylla på lagret...

Såld
 
 
 
Om du skulle vilja ha någon av dessa är det bara att skicka ett mail.

Lunchväskor igen

 
Har försökt fylla på mitt lager med lunchväskor i dag. Här är 3 st, fler kommer inom kort. Är du intresserad av någon av dessa så är det bara att skicka ett mail.
Den med spets och den randiga är nu såld

tunika/klänning till mej själv

Ja nu är den sydd! Köpte mönster och material under sommarsemester men har inte kommit till skott förrens nu. Sydd i mjuk och go veulor.Mönstret är från stoff och stil. Dekorerade med liten spets i sömmen under byst, broderi på vänster arm och och nere till höger. Ursäkta dålig bildkvalitet, ang modellen vet jag inte vad jag ska skylla på.... :-)
             
Lite närbilder på broderiet. Klicka på bilderna för att förstora
 

RSS 2.0