Ännu en Stella top.

Detta är min andra Stella top jag sytt till mej själv och det blir nog fler för jag gillar modellen. Mönstret är från boken Sy-urban collection.

Grattis Anna-Karin!!!

Min vän Anna-Karin fyller 50 år i dag! Uppvaktade henne i morse på jobbet med ett litet paket innehållandes detta förkläde. Tänkte att hon skulle vara fin i köket när vi ska göra korv ihop framöver :-)

Sytt av möbeltygsprover

I går var det trevlig syträff i Skövde. Stora resväskan var packad med massor av tyger och mönster. Tänkte att jag skulle hinna med massor men inte då..... med trevligt sällskap och långbord med 15 olika symaskiner uppställda blir det mycket prat, erfarenhetsutbyte och koll på varandras maskiner. Trots att jag har 3 bra maskiner här hemma så finns det alltid önskan om någon ännu bättre. Det kan vara lite farligt för plånboken att vistas i sytoksmiljö :-) Jag hann i allafall färdigställa en väska som jag påbörjat senaste veckan. Den är sydd i möbeltyg(fuskskinns) prover som jag fått från min faster som jobbar på tapetserarverkstad. Funderat länge på vad det skulle kunna bli av de små bitarna, till slut sydde jag bara ihop dom till ett stycke och sen bestämde jag vad det skulle bli. Så i morgon går jag till jobbet med ny väska.
 

Förkläde till herr och fru Sjögren

Sytt ett förkläde i veckan i mitt favorit tyg. Det har nu fått flytta hem till Waldemar och Emma.

Har ju glömt.....

att lägga upp bild på min "Stella" top som jag sytt. Mönstret är från boken "Sy, Urban collection". Ett modell som jag gillade och sitter bra. Tror jag ska införskaffa mer tyg och sy fler :-)
 
 

RSS 2.0