Nu blir det paus!!!

Jag kan inte räkna dem alla...... ja det har blivit några lunchväskor sydda igenom åren.
 
Jag får ganska ofta frågan om jag syr lunchväskor på beställning och eftersom jag tycker det är roligt att sy så försöker jag ofta hjälpa till när någon behöver en lunchväska.
Men har nu bestämt mej för att ta paus med lunchväsksömnaden. Det finns så mycket annant jag vill sy så jag tänker prioritera det ett tag framöver. Men visst kan det hända att jag syr någon lunchis framöver och då kan jag lägga ut den på bloggen, så du är välkommen att kika in här igen :-)
Jag kommer fortsätta blogga om det jag syr men det kommer som sagt inte att bli så många lunchväskor framöver.

Strandväska /beachbag till Anthi 30år!!!

Nu var det länge sedan jag gjorde något blogginlägg. Har sytt en del som jag inte kunnat visa innan men det kommer framöver. Jag börjar med denna väska som min svägerska fick innan jag lämnade henne på Cypern i onsdags. I dag fyller hon 30år, (Grattis Anthi!) och har nu varit Mrs Silfver i en vecka. Eftersom att man har längre beachsäsong på Cypern än här i Sverige så sydde jag en quiltat väska som alltid kan vara redo för en tur till stranden. Den har fack för pocketbok, cafelatten och vattenflaskan. Handduk och annat smått och gott får också plats.
 
Jag har använt mej av några rutor från ett charm pack som min vän Görel fick med sej hem från New York samt fuskskinn ur gömmorna. Alla stickningar har jag gjort i matchande melerad quilttråd.
 
 
 Eftersom Anthi sedan en vecka tillbaka är min svägerska och Mrs Silfver så broderade jag en liten "Fru Silfver" tag som visar vems väskan är :-)
 
Fick den här bilden från min bror i torsdags som visar att väskan redan kommit till användning när fru Silfver åkte på fotbollsträning.
 
Happy Birthday Anthi!!!
 

Liten väska till festligt tillfälle

En liten väska har sakta tagit form. Har varit dunderförkyld under en vecka så all syork har varit bortblåst. Hann klippa ut delarna innan jag blev sjuk så när jag nu de senaste dagarna har fått lite kraft tillbaka så har jag sytt en söm då och då tills den blev klar. Den ska användas vid samma tillfälle som klänningen jag sytt tidigare. Ska nämligen på min lillebrors bröllop inom kort :-)

RSS 2.0