Kjol i Amy Butler tyg

Jag är väldigt förtjust i Amy Butlers härliga tyger. Kan surfa runt på nätet och kika på hennes tyger, väskor och mönster hur länge som helst och drömma och fantisera om allt man skulle kunna sy. Jag köpte en bok med hennes väskmönster för några år sedan som jag ofta sitter och bläddrar i. Jag har ännu inte sytt någon av väskorna för jag har svårt att sätta saxen i tygerna som hon designat och ska jag sy en av hennes väskor ska det ju vara hennes tyg också  :-) För länge sedan köpte jag det limefärgade "Amy" mönstrade tyget som jag nyligen sydde en kjol av. Det var väldigt jobbigt att börja klippa i det för man vill ju inte göra fel med sånt fint tyg. Men Kjolen blev ju bra, så den här gången var jag lite modigare när jag satte saxen i det blåmönstrade Amy Butler tyget.   Kjol nr 2 är nu klar och jag är så nöjd! Väntar nu bara på en riktigt fin och varm sommar så den kan komma till användning.
 

Färgglad babyquilt

En liten söm då och då har blivit ett litet täcke. Härliga färger tycker jag själv.Hoppas bebisen och föräldrarna gillar det också.
 

Lunchväskor till Norge via Cypern...

I dag har det varit fart på maskinerna. 4 lunchisar har skapats. På lördag ska de åka ner till Cypern med mina föräldrar som ska besöka min bror. Väskorna ska vidare till kollega till brorsan som i sin tur ska ge dom till sina familjemedlemmar i Norge. Ja i bland blir det krokiga och långa vägar Innan man når målet :-)
 

I dag firar vi Linda

Min svägerska Linda fyller år så i dag är vi på festligheter hemma hos henne. Har sytt lite presenter till henne. En weekendbag och krafsbörs med broderi på. Broderade  även ett 'kort' som fästes på paketet.
 

Längtar till sommaren....

Så jag får användning av min nya kjol.
Jag har sytt en kjol till mej sjäv utav ett Amy Butler tyg  i mjuk fin babycord. Mönstret är från burda 2/14. Jag har fått ändra lite på passformen för att slippa "bubblor" vid höften. Sen la jag till en passpoal mellan kjoldel och linning och pimpade den med en stansad ring som det står 'kreativ' på. Nu väntar jag på sommarväder så kjolen kommer till användning.

RSS 2.0