Lunchväskor till Staffanstorp och Äppelbo!

Erika var snabb när hon såg pickninck väskan på bloggen och meddelade att hon ville ha den. Fick sy en till hennes kollega också. De svartvita är nu på väg till Maria, Inger och Lena i Staffanstorp.

Underbara Picknick!!!!

Gillar detta tryck "Picknink" av Marianne Westman från Almedahls väldigt mycket. Denna lunchväska är sydd i vaxat "picknick" tyg och inuti är det enfärgad vaxduk. Bara att höra av sej om det finns någon som behöver den :-)
Erika var snabb och meddelade att hon ville ha den!

Till Skåne....

Ska denna Lunchväska. Ska sy 2 till fast med text på innan den ska skickas iväg.

Vem behöver lunchväska?


Har sytt en lunchväska med mönstrad fram & baksida. insida och sidorna är svart.
Är det någon som behöver den?

Jaha nu har jag sytt igen

Har sytt en lunchväska som ska skickas till Carina. Rutig vaxduk fram och bak. Enfärgat på sidor samt inut. En söt spetsrand piffar till det hela. Lunchen kommer säkert smaka mycket bättre när man får bära den till jobbet i en söt lunchväska:-)

Nu ska det sys Lunchväskor :-)

Har sytt så många lunchväskor under hösten att det endast fanns kvar några små spillbitar av allt lunchväskmaterial så igår tog jag mej ikragen och införskaffade lite mer. Detta är vad jag fann. Klicka på de små bilderna för att förstora.

Lunchväska på väg till Eskilstuna

Det har varit ett litet uppehåll med sömnad under alla helger men i går satte jag igång igen :-) Denna Lunchväska ska till Carina i Eskilstuna.

RSS 2.0