Luvtröja

Den här tröjan har jag ju glömt blogga om. Sydde den för någon vecka sedan till min son. Han beskrev hur han ville ha den, så jag mallade av ( med byggplast) en annan luvtröja för att få ett mönster att utgå ifrån. Det var svårt att fota en svart och marinblå tröja i dålig belysning...men man kan i allafall se att det liknar en tröja :-)
 

Ännu en väska med tyg från Tim Holz

Nu har jag sytt igen.
Så nu har jag två väskor av Tim Holtz tygerna och det behöver jag ju inte.. :-) Så om nån vill köpa den är det bara att skicka ett mail.
 

Man tager vad man haver..

För någon vecka sedan letade jag fram lite resttyger och började skära och sy ihop.Har endast införskaffat fleecen till baksidan. Tänkte att jag skulle försöka minska på tyglagret men tycker inte att det blir något mindre på hyllorna... :-) Här är resultatet i allafall, en quilt i disappering 9 patch teknik. 
 
 
 

quiltad bordslöpare

Fick för mej häromdagen att jag skulle testa sy en bordslöpare. Så då var det bara att ta tag i saken :-) Sydde ihop några tyger ena kvällen och kvällen därpå var det till att öva frihandsquiltning igen. Jag är ju nybörjare och tycker det är svårt att få till det snyggt på baksidan. Men jag är ganska nöjd, det är tur att framsidan ligger uppåt :-)
 
Valde de här tygerna med tanke på att duken ska vara i samma rum som dessa kuddar jag sytt tidigare.
 
 

Väska av Tim Holtz tyger

Gillar tygerna av Tim Holts. Har funderat ett tag på vad jag skulle göra av dom och kom fram till att det skulle bli en väska till mej själv. Väskan tog lång tid att få klar, det hade nog gått fortare om jag inte hade sprättat så mycket. Tänkte att jag skulle sy fast dragkedjan och axelremmen på annat sätt än jag brukar och det ledde till att jag sydde och sprättade om och om igen :-) Men till nästa väska vet jag nu hur jag ska göra? så då går det förhoppningsvis lättare och fortare.

Rester!

Håller på att få ihop något av alla små tygrester som ligger på hög. Vet inte riktigt hur det kommer att sluta än.. jag skär och syr och så får jag se vad det blir :-) Jag bjuder på ett smakprov med dålig bildkvalite, svårt att fota inomhus när det mörknar ute.
Kanske jag återkommer om det blir färdigt nån gång :-)

RSS 2.0