strandkassar

I dag har jag sytt två strandkassar. För det är ju så att snart kommer sommaren! Men först får vi väl hoppas på lite riktig vinter :-) Inuti finns ficka med dragkedja och ett nyckelband. De stängs med magnetlås.
 

"hemfixade"julklappar

Nu när juldagarna passerat så kan jag ju blogga om några julklappar jag knåpade ihop innan jul. Detta presentkort broderades i maskinen och skickades till Emma och hennes dotter.
Några handukar fick blev namnade.
Och några gamla jeans fick bli kuddar. Texten såg jag i en grupp på fb som jag är med i och kände genast att de orden ville jag "kopiera".  

tomteverkstad

Varför börjar man inte i tid! Snart jul och jag har så många saker jag vill hinna sy! Tur man har maskiner som sköter sej själv :-)
 

lunchväska "picknick" och lite julpynt

Har sytt en lunchväska i picknicktyg till Birgitta. Hoppas hennes lunch kommer att smaka ännu bättre nu när hon kan bära lunchen till jobbet med lite stil :-)
 
Hann även med att pyssla ihop några julhjärtan i linne.
 

lite mer sytt.

I helgen när jag advents pyntade här hemma hittade jag några gamla julvepor som jag inte använder längre. Kom på att de skulle man kunna sätta saxen i och trycka fast i broderbågen. Hittade ett gratis broderi på nätet som jag förstorade upp och broderade  maskinen. Resultatet, en julkudde.
Svårt att ta kort så här på kvällarna när det är mörkt så jag ber om ursäkt för den dåliga bilden.

I kväll blev det 2 krafsbörsar skapade i mitt syrum.

röd-vit lunchis

Lite kvälls sömnad. 
 

RSS 2.0