Till Karin

Karin var nöjd med de lunchväskor jag sytt till henne tidigare så hon önskade en till. Roligt tycker jag!!!
Hoppas hon blir nöjd med denna också.

Spillbitsklänning!

Vad gör man av spillbitar av jersy när man inte har småbarn runtomkring som man kan sy barnkläder till? Funderade och skissade på papper om en klänningsmodell där jag kunde använda 3 olika tyger. Använde mej av ett klänningsmönster från stoff och stil och tog bort ärmar och ändrade en del på alla mönsterdelar. Här är resultatet, tygbitarna är nu slut och jag har en sommarklänning. Kjoldelen har olika färg fram och bak. Det tredje tyget använde jag till ovandelen. Fram pyntade jag till det med en spetsbit.
 

"Studentklänning"

Jag har sytt en studentklänning till mej själv :-) Nä jag tar inte studenten men min äldsta son gör det och då behöver väl även en mamma vara välklädd. Mönstret är 'twist knot' från Ottobre tidning. Sydd i ljusgrå tung jersey från stoff o stil, fyndat i stuvhögen för 30kr. Bra pris tycker jag nog :-) 

GPS påse

Den här helgen blev det inte mycket sytt, men en liten GPS påse i fleece hann jag få till. Istället för att tillbringa många timmar vid symaskinerna så blev det en segeltur till Läckö slott.

RSS 2.0