Blus/tunika

Har sytt en blus till mej själv. Framstycket har stråveck sydda med olika färger och mönstersömmar. Lite spets fälldes in i mittvecket. Även knytbanden fick dekorsöm i färg. Sen pimpade jag den med en liten söt symaskin. Mönstret är ett klänningsmönster från stoff&stil som jag kortade av.

2 lunchisar igen

Lite av helgens fix i syrummet, 2 lunchväskor.

Spillbitstips!

Här kommer ett tips på vad du kan göra med små bitar av vaxduk, självklart kan man använda stora bitar också ;-) Men jag har använt sånt jag egentligen tänkt slänga, nu kom dom till användning. Skräpuppsamlare till symaskinen är riktigt smart tycker jag. Till overlocken är det ju en nödvändighet men är även bra till de andra maskinerna för trådklipp och scrapbitar, sånt som annars lätt hamnar på golvet.
 

Grattis pappa!

I dag fyller min pappa år. Vi firade honom igår och överlämnade en kudde till som jag sytt av hans slipsar. Av de 75 slipsarna har det nog bara minskat med 16, till de 2 kuddarna som jag sytt (har gjort en tidigare). Nu får resterande slipsar flytta hem till min syster så får vi se vad hon kan göra av dom. 
 

Handarbetsväska

Ännu en handarbetsväska har blivit till i mitt syrum. Massor av plats för allt man kan behöva om man ska på syjunta.

Katarinas lunchväska

Den här lunchväskan ska nu flytta hem till Katarina. Hoppas lunchen kommer att smaka ännu bättre nu när den får bäras med stil :-)

Ny symaskin!

Jag har utökat min syrum med ännu en symaskin! Lite pillrigt att sy så smått men håller man tungan rätt i mun funkar det :-)
 

RSS 2.0