söta maränger

Har "bakat" några maränger. Visst blev de söta!!? Mycket enkelt var det, bara några få stygn med nålen. Hittade idéen och beskrivningen på mönsterarkivets sida.

Spishandduk till min vännina

Ett litet och snabbt projekt :-) Min vänninas spishanddukar hade sett sina bättre dagar... så då sydde jag denna till henne. Fler är på G!

Åh vad jag längtar!

Vad jag längtar!!!! På Lördag ska jag få hem en till symaskin. Jag ska försöka mej på maskinbroderier. Det ska bli så spännande! :-)

Hjälp mej tömma mitt lager av väskor!!!!

Har en del väskor som jag sytt och finns kvar. Tänkte någon därute skulle vilja ha en eller flera. Jag skickar iväg dem för 100kr st + frakt (ca 30kr). Bara att höra av sej om du är intresserad av någon. Först till kvarn..... :-)

Lite romantisk skulle den vara....


En Lunchväska som enligt önskemål skulle vara lite "romantisk". Hoppas det var så hon tänkte :-)

I väntan på.....


I väntan på ett större projekt så blev det ett litet hjärta av jeans.
Har samlat på mej en massa gamla jeans som jag ska sy något av men det finns så många idéer att jag har svårt att bestämma mej :-) Så under tiden jag velar så fick det bli ett litet hjärta.

Gör om gör rätt........


Ibland blir det fel och då är det bara att sätta sej ner och sprätta upp sömmar och göra om och göra rätt! Slutresultatet blev bra men det kändes hopplöst när väskan var ihopsydd och helt snedvriden..... men bara att bita ihop och göra om :-)
Den här väskan ska skickas till Ann-Charlotte. Rymmer A4 block och annat krafs.


Innuti finns flera fack och även nyckelband.

Liten krafsbörs och näsduksfodral.

Studentpresent!


Fick en förfrågan om jag kunde sy lunchväska till en student. Troligtvis har hon redan fått jobb eftersom lunchväskan blir present. Roligt! Den ljusa ska beställaren ha själv.

Presenter

Sonen skulle på 18 år fest hos 2 tjejkompisar, så då sydde jag två små krafsbörsar så han kunde ha som presenter.

RSS 2.0