och så blev det några lunchväskor....

Det blev visst inte sol ute i dag som jag hade hoppats på så då rotade jag fram "lunchväskematerialen" och fick ihop 2 lunchväskor. 
 
Är någon intresserad av dem så är det bara att skicka iväg ett mail. Mailadressen finner du högst upp på startsidan till vänster.
 

I dessa springer man supersnabbt!!

Har haft besök av vår Guddotter i 9 dagar. Eftersom det inte var sol och badväder när hon var här fick vi hitta på något annat. Vi hamnade i syrummet.... det var dagar då det var riktigt syväder :-) En dag fixade jag dessa mönstrade träningstajts till henne. Det är samma modell från Ottobre "daily routine" som jag tidigare sytt till mig själv. Dessa är någon storlek mindre bara. La till en ficka på dessa också. 
 
 
 
 
Nu kommer hon vara riktigt snabb på sina joggingrundor.
 
Hon testade mina maskiner lite och resultaten blev dessa. Broderade handdukar till sig och sina kusiner. Jag fixade och trixade med trådbyten och att få fast handdukarna i bågen så fick hon sköta inmatningen/ layouten och knappa på maskinen.
 
 
Sen sydde hon en kasse till sig själv av tyger hon hittade i mina gömmor.
 
 
Visst blev den söt?!
 
 

övningskörning Janome CoverPro 2000cpx !

När jag nu har införskaffat mig en Janome coverpro måste jag övningsköra den så vi lär känna varandra. Så då får man komma på projekt där det ska vara många coversömmar.
Vad ska man säga om dessa!? Haha!!! Blandade meningar hos min familj om dessa träningstajts :-) Men ett bra plagg att sy där man verkligen får använda sig av covermaskinen. De har i helgen invigts och de satt bra under hela rundan så modellen är det inget fel på :-) Mönstret är "Daily routine" från Ottobre 5/2015.
 
 
 
Trött och svettig efter en morgonrunda tillsammans med mina kusiner Marie och Sofie.
 
 
Har gjort en föränding på mönstret. Jag har lagt till en ficka där man kan förvara tex husnyckeln.
Tyget är fyndat på Tyg.se och är deras "baddräktstyg". Köpte flera olika mönstrade tyger nu på rean, inte för att jag tycker det är kul att motionera :-) men det är ju roligt att sy :-)
 
 
Jag har även sytt mig dessa marinblå shorts med många coversömmar.
 
 
Mönstret är från Ottobre 2/2015
De blev en favorit direkt !
 
 
Kalsonger till make och son är också bra plagg att öva coversömmar på så det har det blivit några stycken sydda. Men alla har inte fastnat på bild. Men dessa gråa han jag fota innan de kom till användning.
Mönstret har jag fått fram genom att rita av ett par köpekalsonger.
 
 
Nu är det dags att ge sig in i syrummet igen! Hej så länge!

RSS 2.0