Jellyrolls race!!!

Tror inte att man kan ha det bättre en söndagseftermiddag än som just idag. Min vännina Görel kom och så körde vi Jellyrolls race. Jättetrevligt att få sy ihop med en lika sytokig som jag. Vi startade tidtagaruret och börjad sy på varsin Jelly roll. Pausade klockan en gång för lite te och äppelpaj.Startade klockan och fortsatte race't. Efter 1 tim och 45 min sytid hade vi varsin top klar. Nu återstår att hitta lämpligt bakstycke och vadd för att sen quilta ihop det hela.
 
 
 

De sista lunchisarna på ett tag...

Dessa ska till Monica och Ulrika. Får hoppas att deras lunch kommer att smaka ännu bättre nu när de kan bära matlådan i en trevlig väska.
 
Nu när dessa väskor är sydda kommer jag att pausa med sömnad under några månader. Ska ägna ledig tid till lite renovering och fix här hemma och kanske lite "ego sömnad". Hinner jag sy något så visar jag det förståss här på bloggen. Så välkommen att kika in igen.

quiltad bordslöpare

Har glömt att blogga om denna skapelse. En bordslöpare av resterna från tidigare projekt. Sydde ihop de remsor som fanns kvar och övade sen på friandsquiltning över hela löparen.

RSS 2.0