Den här väskan ger mej vårkänslor!

Har sytt en till väska av gamla jeans. Denna blev lite mindre än den som jag visat tidigare i ett inlägg. Men utseendemässigt är de ganska snarlika. Den här väskan ger mej vårkänslor. Kan inte riktigt säga vad det är som är vårlikt med den men så känns det i allafall. Har så många tankar och idéer om vad man kan göra/sy av jeans så huvudet spricker snart!!! :-) Hoppas att jag kan få till något inom kort och visa här på bloggen.
Väskan har öppna innerfickor och stängs med dragkedja.

Svart lunchväska

Denna svarta lunchväska ska nu skickas till Kristina.
Hoppas hon blir nöjd. Hon har fått ett litet fack på insidan precis som hon önskade.

Ännu en "pickninckväska"

Har sytt ännu en lunchväska av vaxat picnicktyg. Den här gången med vit vaxduk på insidan. Den ska skickas till Tomas i morgon.

Ännu en väska av Jeans

Vad roligt det var!!!!! men vilken tid det tog :-) För ca 12-13 år sedan la jag av med lapptekniks sömnad, blev nog mätt på det då. Då sydde jag lapptäcken och även väskor och överkast av jeans. Men nu efter många års uppehåll kom jag på igen att det är roligt, men som sagt... jag hade glömt att det tog tid att foga samman en massa lappar. Men nu är den klar. Den är stor och rymlig och man får lätt plats med A4 block samt en massa annat krafs.
Den har innerfickor och ett reglerbart axelband. Stängs med dragkedja.
Den används nu av Louise.

Svart väska med ytterficka

Ibland tar inspirationen bara slut... så var det med denna väska. Jag hade en bild av hur den skulle bli så jag satte igång och så blev det fel och då försvann lusten att sy klart den. Många veckor senare tog jag fram den igen och så började jag sprätta och göra om. Men när jag skulle få dit en axelrem visste jag inte vad jag ville ha så då hamnade den i garderoben igen :-) Men igår bestämde jag mej för att NU ska den bli klar så jag gick till sybutiken och köpte axelband och så hem och fixa till den. Blev nöjd! Men konstigt att det ibland ska ta sån tid:-)
Den är sydd i svart kraftigt möbeltyg och foder i kraftigt mönstrat tyg så den är stadig och bra. Ytterficka som stängs med magnetlås. Väskan stängs med dragkedja, inuti finns öppna fickor. Reglerbart axelband.
Nu används denna väska av trevliga Christina i Vara.

krafsbörs/ sminkväska


Söt lunchväska!

En söt lunchväska som säkert gör att lunchmaten smakar jättegott :-)
Den blir din för 150:- med frakt!

prickiga lunchväskor

Ann-Charlotte i Södertälje ville ha 2 prickiga lunchväskor. Det fixade jag!

JAG VILLE OCKSÅ HA!!!!!! Tack Görel!

Efter att jag sytt de 2 lunchväskorna i picknick tyget och skickat dem till Dalarna så kom jag på att jag ville också ha en sån till min lunch låda. Men hur jag än vred och vände på den lilla tygbiten jag hade kvar så skulle det inte räcka..... så dumt! Det saknades material till ett handtag! Men i går var jag hos Görel och hon hittade en liten bit i sina gömmor som precis räckte till ett handtag, så nu har jag också en luchväska i vaxat picknick tyg. Tack Görel! När jag ändå höll på att sy så blev det en tygkasse också men då i vanligt tyg. Som man kan se i bakgrunden så gillar jag detta tyg skarpt så det finns även som gardiner i vårat kök.

Väska i Jeans

Efter att jag länge, länge gått och funderat över vad jag skulle göra av den lilla avklippta jeanskjolsbiten jag fått av mamma, så kom jag nu på det.... Det fick bli en väska :-) (Vad annars?!) Ganska rymlig väska med reglerbart axelband och innerfickor till mobilen och annat smått och gott. Det prickiga tyget är en vaxad duk från Hemtex som jag köpte just för att klippa sönder och sy något av.
Väskan stängs med dragkedja. Den har öppen innerficka på ena sidan och ficka med dragkedja på den andra.
En liten krafsbörs och näsduksfodral följer förståss med väskan.
Finns det någon som behöver detta kit?
Japp det fanns det! Ywonne använder den nu.

RSS 2.0