Jag fortsätter att pyssla lite i mitt syrum

Har den sista veckan fått till lite smått och gott igen inne i mitt lilla krypin.
En pimpad brödkorg och några lunchisar.
 
Lunchväskorna ska vidare till Anna-Maria.

3 sömmar!

Ja mer behövs inte för att få till en lampskärm.
Den svarta lampan har fått sej en uppiffning. Hade en gammal lampskärmsstomme som fick ett nytt tyg. Sydde ihop så det blev en stor ring/tub som sen fick en kanal uppe och nere där jag drog i en band och knöt åt. Lampfoten virade jag snöre på. Snabbsömnad!

Sylusten har verkligen kommit tillbaka!

Oj vad helgen gick fort i syrummet. Skoj har det varit! På lördagen blev det cykelsadelskydd och lunchisar och söndagen ägnades åt väsksömnad. Den här väskan ska nu till min vän Anna-Karins syster. Insidan har flera olika fickor och på framsidan blev det en liten applikation med en fjäril. Klippte kanterna med zigzag sax så det ser nästan ut som ett frimärke :-)
 

Nu har jag hittat tillbaka till syrummet!

Äntligen har jag kommit igång vid mina maskiner igen. Så roligt det är att sy!  Hade min vännina Görel här i går och då blev det mycket prat om sömnad och "sysurfande"  så då kom inspirationen tillbaka! Tänk att man kan gå igång på att titta på symaskinsnålar på nätet :-) Då är man nog en synörd! I dag fick vi en oplanerad shoppingtur ihop och givetvis kom det med lite syrelaterade saker hem så nu går hjärnan på högvarv, funderar på vad det ska bli av tygerna....
Har nu knåpat ihop några lunchväskor och cykelsadelskydd. I morgon tror jag att jag ska börja på en väska.....
 
 

Dags att leta sej in i syrummet igen

Oj vilket långt syuppehåll jag har haft. Min semester bestod av massor av sol och bad så då fick sömnaden stå tillbaka. Men nu är det dags att leta sej in insyrummet och mjukstarta med lite lunchväskor. Kollade igenom det lilla lagret av material, så nu är det bara att klippa och sy!
 

RSS 2.0